Valget – og hvorfor ??

Ole Adrian:”Lad mig på Hvidovre Avis vegne spørge dig om din reaktion på jeres valg?”

Arne Bech.”Kristina og jeg tager naturligvis – nu som før – vores rolle i byrådet meget alvorligt. At vi desværre er gået tilbage med et mandat ændrer ikke på det. Der er jo allerede nu sager til politisk behandling, hvor der fortsat er brug for en troværdig opposition, som er fri af taktiske spil og higen efter kortsigtet politisk position.”

Ole Adrian:” Og så vil jeg da gerne vide hvorfor H ikke er med i konstitueringen – sagde I fra på et tidligt punkt under forhandlingerne?”

Arne Bech:”- Det er et godt spørgsmål, som læserne/vælgerne vel nærmest har krav på at få et ordentligt svar på – efter en proces fyldt med hemmeligheder og brudte løfter.

Men da vi slet ikke har været inviteret til forhandlinger, og da det alene er de konstituerende parter og i særdeleshed borgmesteren, der kender svaret på de mange brudte løfter, ser også vi frem til at høre begrundelsen.”
Arne Bech   –   Hvidovrelisten

 

Skriv et svar

Your email address will not be published.